Tan-go zonnestudio is gevestigd in Amsterdam Zuid, in de wijk de Pijp. Recht tegenover de ingang van het Sarphatipark en pal achter de grootste en bekendste markt van Nederland; de Albert Cuypmarkt. Maak een leuk dagje uit naar de markt om te winkelen en door de buurt in Amsterdam Zuid te struinen. Met mooi weer kun je heerlijk het Sarphatipark in wandelen. De zonnestudio is gelegen precies tussen de Albert Cuyp en het Sarphatipark in.

Een persoonlijke zonnestudio, geen keten

Zonnestudio Tan-Go wordt gerund door Monique de Haas. Deze zonnestudio in Amsterdam Zuid is geen onderdeel van een grote keten. Monique is een Amsterdamse in hart en nieren, en runt al 30 jaar deze zonnestudio. Niet voor niets komen ook bekende Nederlanders regelmatig in deze kleine maar zeer persoonlijke zonnestudio.

Door haar zorgzame persoonlijkheid en vriendelijkheid voel je je thuis en ben je zeker geen nummer in deze zonnestudio. Monique geeft je persoonlijk advies en kan al je vragen beantwoorden.

Bel of kom langs.

Boek een afspraak in, of kom spontaan binnen. De koffie staat klaar voor je. En ben je van plan om vaker gebruik te maken van een zonnebank, dan is de voordeelkaart bij Tan-go zeker een aanrader.